2014. április 4., péntek

Üdvözöllek kedves esküvőre készülő pár!

Avagy Üdv kedves menyasszony, mert a fiúk ezzel úgy sem törődnek...



A blogom lényege az olcsó esküvő. Nyilván sok ezer honlapot átnéztél már és teljes a káosz a fejedben, hogy milyen legyen az esküvő. Abban lesz más ez az oldal, hogy nem az elcsépelt olcsó trükköket fogom bemutatni, hanem konkrét összeállításokkal fogsz találkozni, amik nem csak szépek, de igencsak pénztárca kímélőek is.

Mire alapozom a tudásom?

Közel 5 évnyi rendezvényszervezői tapasztalatomra és a saját esküvőmre.
Hidd el, tudom min mész keresztül, mekkora zűr van most a fejedben és még azt sem tudod eldönteni, hogy milyen színt válassz témaként, ami majdhogynem a legkönyebb kérdésnek tűnik...és mindezt egy adott keretből. Szép vállalkozás és le a kalappal, hogy egyedül vágsz bele. Jó, ott van a vőlegényed is, de tudjuk mi a helyzet a pasikkal. Általában az csak mese habbal, hogy együtt fogjátok a betűtípusokat válogatni egy andalító zene mellett, mosolyogva egymásra :) Ha mégis segítőkész a leendő férjed, akkor pedig nagyon köszönd meg neki! :)

Miről fogok posztolni?

Mindenről, ami esküvő. Trükkök, tanácsok, dekorációs ötletek, minden, ami nem csak olcsó, de gyönyörű lesz tőle az egész rendezvény. Útmutató, hogyan szervezd egyszerűen az esküvőtöket és ne szaladj ki a keretedből. Itt megtalálod a helyes utat ahhoz, hogy ne egy menyasszörny váljon belőled, de segítséget kapj, hogy az esküvő se legyen béna.

Esküvőszervező ingyen? Felejtsd el!

Ilyen nincs. Mindenki vagy pénzt kér, vagy az adott szolgáltatóktól kap jutalékot. Az utóbbi azért nem jó, mert véletlenül sem fog szolgáltatót váltani, ha neked valamelyik nem tetszik. Ergo, kereshetsz maganak szolgáltatókat egyedül..de akkor minek az esküvőszervező?
Elárulom a titkot: tök felesleges az esküvőszervező, hacsak nem egy 300+ fős exluzív rendezvényt szeretnél.

Ha a földön jársz, simán megszervezel egy 200 fős lagzit is, mindössze csak figyelned kell néhány fontos részletre...néhányat pedig nem kell fontos részletnek venned.

Mire figyelj az esküvőszervezés alatt?

Röviden arra, amit a násznép szeretne.
Nem azért, hogy csak nekik legyen jó. Neked is fontos, sőt.. Nektek a legfontosabb ez a nap! Túl sok komprumisszumot nem szabad kötni, de készülj fel, hogy igenis kell majd beletörődnöd dolgokba. Ezek nem lesznek nagy ügyek, ha nem csinálsz belőle azt!

Mi az, amit Ti és a vendégsereg szeretne?
 
Egy jó bulit és jó kajákat!
A vendégsereg másra nem igazán fog emlékezni. Lehet akármilyen részletes a dekoráció, vagy a ruhád...vagy a cipődre lehet írva az " I do és I Love U" teljesen felesleges nekik... Az ég világon semmi másra nem fognak emlékezni, csak a kajára és a bulira.

Az én esküvőmön arra sem emlékeztek a csajok, hogy volt e uszályom a ruhán vagy sem... Hozzáteszem 3 méteres uszályos ruhában voltam, amire úgy gondoltam, hogy elég feltűnő. Hát nem az! Viszont a kajákat és a bulit azóta is emlegetik...A kutyát nem érdekelte, hogy van e kispillangó a dekorációban. Az összes ilyen kis hülyeség csak Neked fontos és neked szól. Viszont bele is bolondulhatsz, ha ennyire aprólékosra veszed az ütemet. 

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne törődj ilyenekkel, csak haladj konzekvensen! Ha egyből az apróságokkal kezded az esküvőszervezést, biztosan teljes idegroncs leszel és nem lesz olyan, amilyet szeretnél.

Márpedig Te/Ti is egy emlékezetes, gyönyörű, jó bulit szeretnétek.

Ebben leszek a segítségedre!
Kérdezz bátran, szólj hozzá, kérj segítséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérdésed van? Írj bátran!